Kollerup er rejst til USA med Kronprins Frederik

Den lokalvalgte erhvervsminister Simon Kollerup rejste igår til USA sammen med bl.a. Kronprins Frederik.

Frem til og med på onsdag skal ministeren besøge Silicon Valley. Besøget sker for at få for at få indsigt i de muligheder, som teknologi skaber for vores samfund. Ministeren deltager også i et arrangement, der har fokus på at sikre danske virksomheder bedre adgang til den viden og kapital, der findes i Californien. Samtidig vil ministeren og dansk erhvervsliv få lejlighed til at gå i dialog med tech-virksomheder om balancen mellem digital innovation og digital ansvarlighed.

– Silicon Valley er for iværksættere og virksomheder med innovative forretningsidéer, hvad Hollywood er for skuespillere. Stedet hvor risikovillig kapital, knowhow og nye digitale løsninger bliver til nye veje til vækst og fremtidens arbejdspladser. Formålet med besøget er sammen med dansk erhvervsliv at skabe fokus på danske styrkepositioner, behovet for at udnytte de nye teknologiske muligheder og ansvaret for at data bruges på en ansvarlig måde, fortæller Simon Kollerup.

Erhvervsministeren skal besøge virksomheder, der bruger teknologi til at udvikle innovative løsninger både til den private og offentlige sektor.

Besøget vil desuden give et indblik i nye digitale løsninger og tendenser i epicentret for den hastige teknologiske udvikling.

Foto: Keld Navntoft

Forfatter

Related posts

Top