Kokkelinje på Blidstrup Efterskole tager stor udfordring

I anledningen af FDB´s 150 års jubilæum, har Lokalbrugsen i Øster Assels bedt kokkelinjen på Blidstrup Efterskole om at tilberede smagsprøver til arrangementet.

Brugsen i Øster Assels markerer jubilæet i forbindelse med deres generalforsamling i aften kl. 19.30, og i timen inden kan alle interesserede komme forbi og smage på herlighederne.

Opgaven for det kreative kokkehold består i at lave smagsprøver inspireret af mad som man spiste for 150 år siden, 75 år siden og i dag, samt kun at bruge af de råvarer, som Brugsen har på hylderne den aktuelle dag.

– Det er en stor, men sjov og spændende udfordring, som eleverne og jeg glæder os meget til. Vi lærer utrolig meget af det, og er stolte af at kunne hjælpe og samarbejde lokalt, samt at det selvfølgelig også giver god reklame for vores skole, fortæller Ann Kruse, som er køkkenchef og linjefagslærer på Blidstrup Efterskole.

Bestyrelsen i Lokalbrugsen har afleveret invitationer til omkring 400 husstande i lokalområdet. Det koster 25 kroner at gå ombord i smagsprøverne, mens deltagelse i generalforsamlingen naturligvis er gratis.

Forfatter

Related posts

Top