Klitmøller-vision: Kunstigt surfspot til trecifret millionbeløb

Arkitektfirmaet Arkitema er i fuld gang med at lave udviklingsplaner for Klitmøller og Vorupør.

På et borgermøde borgermøde i Klitmøller forleden blev første udgave af planen for Klitmøller præsenteret – herunder en vision om, at byens campingplads, Nystrup Camping, forvandles til et ”natur- og surfresort”. Det skriver Nordjyske.

Illustration af arkitektfirmaet Arkitema’s plan for Nystrup Camping. Tanken er at erstatte størstedelen af campingpladsen nuværende areal med en kunstig sø med kunstigt producerede bølger. Til gengæld skal der udvides med campingplads og hytter mod sydøst. Illustration: Arkitema

Udviklingsplanen indeholder bl.a. nye og forskelligartede overnatningsmuligheder. Og i den mere spektakulære afdeling drømmer man om at etablere en kunstig sø hvor interesserede kan prøve kræfter med surfsporten i de kunstigt producerede bølger i forskellige størrelser.

Det kræver dog, at der inddrages store arealer og her bringer Arkitema en del af Nystrup Campings arealer i spil. Hvis projektet skal realiseres forventes det at der som minimum skal rejses et trecifret millionbeløb.

I aften finder et tilsvarende borgermøde sted i Vorupør.

LÆS OGSÅ:

Udvikling for 1 mio. kr.: Vorupør og Klitmøller får et nyt løft

Foto: Wavegarden.com

Forfatter

Related posts

Top