Klitmøller Garage Festival klar igen

Efter sidste års succes, er Spillestedet Thy klar endnu en udgave af Klitmøller Garage Festival lørdag den 31. august. Hvor andre festivaler finder sted på festivalpladser, finder koncerterne på Klitmøller Garage Festival sted i fire udvalgte garager, hvorefter dagen sluttes af i Kassehuset.

– Der er gratis adgang til de fire koncerter, mens der er en entre til afslutningsfesten i Kassehuset lørdag aften med det svenske band Partiet, der er anerkendt som et sublimt liveband, og de har ikke fået under 5/5 stjerner for liveoptrædener siden 2014, fortæller Kennet Bøgehøj der er leder af Spillestedet Thy.

Det var ham, der sidste år fik ideen til den anderledes festival:

– Ideen er at flytte musikken helt ud til der, hvor publikum er. I deres eget hjem, hos naboen, nede af vejen osv. Det er en anderledes måde at tænke koncerter på. Normalt er publikum pænt bænket ved borde, sidder på stole eller står op i en sal. Her spiller musikerne i folks garager, og man kan som publikum frit kigge forbi og deltage, fortæller Kennet Bøgehøj.

Hemmlighedskræmmeri
Hvem der spiller, hvor og hvornår er dog en hemmelighed:

– Det finder man ud af, når man møder op i garagerne. Ud over at vi spiller i folks private garager, er noget af det, der gør Klitmøller Garage Festival til noget specielt, at publikum ikke ved, hvem der spiller i de enkelte garager. Jeg kan dog love, at vi er godt rundt i den rytmiske musikgenre, fortæller Kennet Bøgehøj.

Første gratis koncert starter på Krovej hos HF & VUC Cold Hawaii kl. 13.00 Der fortsættes på Ørgårdsti 7 KL. 14.00, og videre til Tolderstien 11 med koncert KL. 16.00. Sidste koncert er ved Kesses Hus på Bavnbak 4 KL. 17.00.

Billetter til afslutningskoncerten i Kassehuset med Partiet, Sundays mv. lørdag aften kl. 20.00 koster 200 kroner i forsalg og 250 kroner ved døren. Billetterne sælges på www.ticketmaster.dk

Forfatter

Related posts

Top