Klitmøller får sin egen 1-dags-festival

Senere på året får Klitmøller sin egen musikfestival. Klitmøller Garage Festival ser dagens lys lørdag den 1. september. Klitmøller Garage Festival finder sted i tre private garager, og sluttes af med et brag af en koncert i A Kassehus:

– Vi har allieret os med tre husejer, der velvilligt har stillet deres garager til rådighed for festivalen. Det kommer praktisk til at foregå på den måde, at der bliver en koncert i hver garage, og så går man videre til den næste og får dermed fornøjelsen af at høre tre bands gratis i løbet af eftermiddagen, fortæller Spillestedsleder Kennet Bøgehøj fra Spillestedet Thy, der står bag Klitmøller Garage Festival.

– Programmet for koncerterne i garagerne på Ørhagevej, Vestermøllevej og Strandfogedvej offentliggøres ikke. Men vi tør godt love stor variation og gode oplevelser. Der er gratis adgang til koncerterne i garagerne, fortæller Kennet Bøgehøj.

Afslutning i Kassehuset
Som afslutning på dagen bliver der en større koncert i A Kassehus ved stranden, hvor lokale Pacific Swell åbner koncerten. Pacific Swell tager udgangspunkt i surf rocken, men har en distinkt nordisk vibe over sig. De har en eksperimenterende tilgang til deres lyd, hvilket henleder tankerne på den mere tågede psykedeliske rock.

Herefter indtager den dansk-australske duo Palace Winter scenen. Palace Winter består af Carl Coleman og Caspar Hesselager, der blandt andet præsenterer numre fra albummet “Nowadays”, der er deres opfølgning på debutalbummet “Waiting For The World To Turn” fra 2016. Et album der ansporede en Europa-turné, gav dem en dedikeret fan-base over hele verden og sidst men ikke mindst opmærksomhed fra internationale medier som BBC Radio 6 Music, KEXP, KCRW, The Guardian, The Line of Best Fit og utallige andre.

Aftenen slutter af med Ras Money som de fleste kender under navnet Raske Penge.

Billetsalget til koncerten i Kassehuset, lørdag den 1. september 2018 starter onsdag den 13. juni 2018 kl. 10.00 på Ticketmaster. Billetterne koster 175 kroner + gebyr.

Foto: Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top