Klimatoriums klimadage blev en stor succes

Danmarks internationale klimacenter, Klimatorium i Lemvig, fik stor succes med sine klimadage. Med flere tusinde deltagere over det tre dage lange arrangement oversteg besøgstallet alle forventninger.

1.400 deltog virtuelt i Det Nationale Klimatopmøde og henved 5.000 skolebørn deltog i Børnenes Klimamøde. På mødet for Klimatoriums medlemmer diskuteredes ideer og forslag klimaløsninger og, hvordan virksomhederne kan arbejde sammen på tværs af fagskel.

– Jeg synes, det er meget fine tal. Især i betragtning af, at det er første gang, Klimatorium holder klimamøder. Vi har også haft rigtigt mange besøg på vores sociale platforme. Der er ikke tvivl om, at Klimatorium allerede er et godt sted til at skabe klimaløsninger, til formidling af samarbejde og til at skabe værdi for medlemmerne, siger Lars Holmegaard, direktør for Klimatorium.

Cirka 5.000 elever var tilmeldt Børnenes Klimamøde. Pressefoto

Fagkonferencen, kaldet ”Det Nationale Klimatopmøde 2020”, blev kendetegnet af foredrag og indlæg med højt fagligt niveau fra forskere og klimaeksperter fra ind- og udland.

Klima og næste generation
Cirka 5.000 elever var tilmeldt Børnenes Klimamøde. Opgørelser fra dagen viser, at 1000 personer derudover fulgte mødet online.

Børne gav efterfølgende udtryk for stort udbytte af foredragene. Selv kom de med mange forslag til, hvordan klimaforandringer kan imødegås.

Selve indvielsen af Klimatorium-bygningen finder sted senere på året.

LÆS OGSÅ:

Klimatorium-indvielse udsættes

 

Forfatter

Related posts

Top