Klejnsmed fra Mors hyldes i København

Klejnsmed Michell Philippe Juvina fra Nykøbing er blandt prismodtagerne, når ML-Prisen 2020 fredag formiddag uddeles i København.

Det er 18. år i træk, at Metalindustriens Uddannelsesudvalg uddeler ML-Prisen til 25 af metalindustriens dygtigste lærlinge.

Topkarakter og sociale kompetencer
Alle 25 prismodtagere har skilt sig ud med et højt fagligt niveau, men de sociale kvaliteter vægtes også højt i udvælgelsen.

Derfor er det et fællestræk for Michell og de øvrige prismodtagere, at de, udover at have opnået topkarakter til svendeprøven, også er gode kammerater og kolleger.

Foto: Søren Malmose

Michell Philippe Juvina har gået på EUC Nordvest og været i lære hos KSM-Stoker A/S. Han er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden. I indstillingen lyder det blandt andet:

Ikke for stor i slaget
– Michell har været målrettet og engageret i sin uddannelse. Han arbejder hurtigt og selvstændigt, og alle opgaver har han flittigt løst til perfektion. Michell har givet sig i kast med ambitiøse projekter på et højt niveau, og samtidig har han altid haft et godt forhold til sine holdkammerater og kolleger.

Selv giver Michell følgende bud på, hvorfor netop han har skilt sig ud blandt de mere end 200 indstillede.

– Man skal jo ikke være for stor i slaget, men jeg får at vide, at jeg har et godt hoved og hænderne godt skruet på – og så investerer jeg meget i det, siger han.

Forfatter

Related posts

Top