Klaus takker af: Lukker tidligere end planlagt

Egentlig var det planen at holde butikken åben frem til den 23. december.

Men ophørsudsalget i tøjbutikken Wagner i Nykøbing er gået over al forventning. Derfor trækker indehaver Klaus Sørensen allerede stikket på lørdag klokken 13, når den sidste kunde er betjent i den butik, han med stor succes har drevet de sidste 14 år.

– Jeg stopper fordi jeg har mistet gnisten, fortalte Klaus Sørensen i starten af måneden til LimfjordUpdate.dk.

Nu hvor tilværelsen som tøjhandler nærmer sig sin afslutning glæder Klaus Sørensen sig over de mange positive tilkendegivelser, han har fået de sidste par uger:

– Jeg har fået så meget positivt skældud af alle de dejlige kunder, der har været vant til at komme hos mig, fortæller han og tilføjer:

– Nu har jeg stået her i 14 år. Det synes jeg er passende for et jobskifte.

Han er ikke på nuværende tidspunkt klar til at melde ud, hvilke udfordringer han kaster sig over.

– Jeg har måske noget på ærmet, som jeg tror vil blive rigtig, rigtig godt for både dem og for mig. Der går nok lige en uge endnu inden det kommer ud, fortæller Klaus Sørensen.

Afslapning og julehygge
Han skal efter på lørdag på holde en lang, velfortjent juleferie. Foruden at skulle bruge mere tid sammen med familien, har Klaus Sørensen kun to planer for ferien:

– Afslapning og julehygge, fortæller han grinende.

Ophørsudsalget med skarpe priser fortsætter til på lørdag, der som sagt er sidste åbningsdag.

Lokalerne kommer dog ikke til at stå tomme længe. Allerede i januar rykker Tøjeksperten ind og fylder hylderne ud.

Klaus Sørensen er uddannet købmand i 1988 og har arbejdet med forskellige jobs rundt om i landet. I 1999 overtog han købmandsforretningen i Sundby Mors og sad på et tidspunkt også i bestyrelsen for Spar Danmark. Købmandsforretningen solgte han i 2007, hvorefter han åbnede Wagner-butikken i hjertet af Nykøbing.

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top