Klar til den 34. udgave af Mors Rundt

Der bliver rig mulighed for at opleve den smukke natur på Mors i weekenden, hvor Mors Fodslaw afvikler den 34. udgave af Mors Rundt.

Der bliver start fra Sydmors Skole & Børnehus i Vils, hvor der er mulighed for både lørdag og søndag at vælge distancer på 6, 10, 20, 30, 40 og 50 km. Fredag aften starter man op med 5 og 10 km, for lige at få rørt benene. Man går i to hold, så tempoet er “normalt2.

Både lørdag og søndag er alle turene afmærket så man selv sætter tempoet, bare man husker at indløse startkortet.

Løberne klarer tidtagningen selv
Der er ingen tidtagning for løberne. Det må man klare selv ved at sætte uret ellers skrive starttidspunktet på startkortet.

– Her er chancen for en anderledes oplevelse, hvis man ønsker lidt træning på en anden rute end man normalt løber på. Alle ruter er afmærket, så man skal bare følge afmærkningen og kun bekymrer sig om hvorvidt benene vil følge med. Undervejs og ved start og mål er der rastepladser hvor man kan købe drikkevare og mad, fortæller Povl Li Nielsen fra Mors Fodslaw.

Ruterne om lørdagen er beliggende i Sdr. Herreds plantage, Outrup, Rakkeby, Redsted og Thissinghus Sø. Om søndagen sættes kursen mod Ørding, Ljørslev, Lilleris, og Legind Bjerge.

Minder med hjem
Alle hold på mindst 12 personer får en erindring med hjem, så er der en flok kollegaer eller en stor familie, eller sportsklub, så er her en mulighed for at få en pokal/ erindring med hjem til samlingen.

De tre største hold får en pokal og de andre hold får en erindring. Der er f.eks. tilmeldt to hold med 23 deltagere fra Postens Marchforening i Århus og 13 deltagere fra Fodslaw Frederikshavn. Der er mulighed for at tilmelde hold på dagen og deltagerne skal ikke alle gå samme distance.

Det hele starter fredag aften kl. 19.00

Lørdag og søndag går starterne kl. 6.00 – 7.00 for  50 km deltagerne, kl. 6.00 – 8.00 for 40 km deltagerne, kl. 6.00 – 10.00 for 20 og 30 km  deltagerne og  kl. 6.00 – 12.00 for 6 og 10 km. deltagerne.

Du kan læse meget mere på www.morsfodslaw.dk

Forfatter

Related posts

Top