Klar til 1. division A: Storsejr til HF Mors

U15-drengene fra HF Mors er klar til at spille 1. division A efter jul.

Det blev nemlig til en storsejr på hele 27-15, da HF Mors søndag var på besøg hos de nærmeste forfølgere fra Bjerringbro FH i U15-drengenes 1. division.

Efter torsdagens skuffende præstation i Skive, som bød på sæsonens første nederlag, var det søndag dermed dagen for oprejsning.

– En af vores målsætninger for efteråret har været, at blive blandt de to bedst placerede hold i puljen, så vi kunne undgå playoff-kampe, og dermed komme direkte i 1. divison A efter jul. Det vil gøre, at vi vil komme til at spille med blandt de 12 bedste hold i Jylland, fortæller træner Rune Lanng og fortsætter:

– Motivationen for at revanchere den dårlige præstation fra i torsdags, og samtidig sikre os oprykning med to spillerunder igen, var ikke til at tage fejl af.  Vi kom ud som lyn og torden. Især vores aggressive forsvar gav gode betingelser for Simon Lundorf i målet. Dette gav nemme mål i den anden ende, og vi skabte hurtigt et hul og gik til pause foran 15-5.

2. halvleg blev en smule mere rodet, og Bjerringbro kom lidt nemmere til deres scoringer. Sejren til HF Mors kom dog aldrig i fare.

 

Forfatter
Tags ,

Related posts

Top