KIWI i Nykøbing bliver til SPAR

Den tidligere KIWI butik på Fruevej 41 i Nykøbing bliver til en SPAR butik. Butikken vil rumme et bredt udvalg af fødevarer hvor kunderne kan handle ind til hele måltidet. Derudover kan beboerne se frem til nærværende betjening og god service.

– Med åbningen af 25 nye butikker i 2017 får vi en oplagt mulighed for at styrke vores position i markedet. Vi er stolte af at kunne udvide SPAR kæden, så vi ved udgangen af 2017 er oppe på 140 butikker, siger kædedirektør i SPAR, Niels Karstensen.

Købmand med erfaring
Købmanden i den nye SPAR-butik bliver 45 årige Paw Madsen, der har arbejdet i detailbranchen lige siden 1991, hvor han blev udlært købmand. Siden da har han varetaget ledende stillinger i forskellige kæder. Senest har han fungeret som butikschef i KIWI i Hobro, men ser nu frem til at blive SPAR købmand i Nykøbing Mors.

– Jeg glæder mig utrolig meget til at komme igang. Jeg vil bruge mine mange års erfaring fra branchen til at give borgerne i Nykøbing Mors en god lokal dagligvarebutik, hvor kunderne er i centrum. Det gælder også kundernes ønsker. Er der noget vi mangler i sortimentet er man mere end velkommen til at henvende sig, og så vil vi gøre alt hvad vi kan for at opfylde kundens ønsker. Det er jo trods alt dem vi er her for’, siger Paw Madsen. Han fortsætter:

– I min butik vil kunderne altid kunne finde ferskvarer som kød, og frugt og grønt af høj kvalitet. Dette vil være suppleret med økologiske varer og så vidt muligt gode lokale råvarer fra områdets avlere. Dertil vil man altid kunne finde et bredt udvalg af dagligvarer til faste lave priser. Som noget helt nyt får butikken sin egen bake-off afdeling, hvorfra vi bager friskt brød hele dagen.
Sidst, men ikke mindst glæder jeg mig til at blive en del af og støtte det lokale liv i Nykøbing Mors, hvor jeg er af den overbevisning at vi lokale må støtte hinanden for at få lokalmiljøet til at blomstre, siger Paw Madsen.

Rigtig mand til jobbet
Kædedirektør Niels Karstensen er glad for, at det er Paw Madsen, der bliver SPAR købmand i Nykøbing Mors, da han deler SPARs vision om at være en af de lokale.

– Jeg er sikker på, at vi med Paw Madsen har fundet den helt rigtige købmand til at drive SPAR i Nykøbing Mors, da han med sin erfaring, og imødekommenhed overfor kunderne, er klar til at give beboerne en god dagligvarebutik, siger Niels Karstensen.

Åbningsdag bliver 23. september
På åbningsdagen lørdag den 23. september vil der fra 8.30.10.00 serveres morgenkaffe og morgenbrød fra den nye bake-off afdeling.

Der vil også være vinsmagning fra Gobi vine, som bliver en fast del af det nye sortiment. De kan på dagen købes til fordelagtige priser.

For de små opsættes en Haribo Helikopter, og der vil være gratis slush-ice til alle børn i følge med en voksen. Sidst, men ikke mindst vil åbningsdagen byde på diverse tilbud samt konkurrencer. Snoren til den nye SPAR butik klippes kl. 09.00.

Forfatter

Related posts

Top