Kiosk og frisør fik besøg af politiet

Nordvestjyderne retter sig overordnet set efter myndighedernes restriktioner i forhold til bl.a. ikke at forsamle sig i grupper på mere end 10 personer.

Ikke desto mindre har lokalpolitiet i Thisted i løbet af weekenden besøgt flere steder i Thy og på Mors, hvor der var mistanke om at der blev holdt åbent i strid med de seneste restriktioner. Blandt andet rykkede ordensmagten på baggrund af et anonymt tip ud til en frisør i Thisted, der dog viste sig at være lukket da patruljen kom frem.

Derudover aflagde ordensmagten en kiosk i Nykøbing et besøg, og indskærpede bl.a. reglerne for salg af mad for indehaveren. Der blev ikke uddelt bøder i forbindelse med besøget.

Derudover har Politiet modtaget flere anonyme tips om værtshuse der skulle have holdt åbent, men dem har der ikke været hold i. Blandt andet viste det sig, at det tændte lys på en beværtning i Thisted skyldtes, at man var i gang med at renovere stedet – hvilket altså ikke er forbudt.

I et forsøg på at inddæmme det smitsomme coronavirus har det siden onsdag den 18. marts klokken 10 være forbudt at være flere end ti personer samlet i offentligheden. I samme ombæring blev det besluttet at en række butikker skal holdes lukkes.

Det gælder blandt andet steder som natklubber, fitnesscentre, frisører, solcentre, tatovører, frisører, vandpibecaféer og andre butikker, hvor personer kommer i tæt kontakt.

Derudover må restauranter ikke længere have spisende gæster. Derimod er det stadig tilladt at sælge mad som take-away.

Forfatter
Tags ,

Related posts

Top