Kendte tv-kokke i kærlig krig på Rådhuspladsen

Knivene skærpes, krydderier angribes og råvarer ristes, når de tre TV-kokke Claus Holm, Louisa Lorang og Gorm Wisweh kæmper en kamp for Thy & Mors på Rådhuspladsen.

De tre kokke udfordrer hinanden om at kreere den bedste tre-retters menu ved udelukkende at bruge nordvestjyske råvarer og lokale grills fra Morsø Jernstøberi.

Dysten udkæmpes i forbindelse med at Thy og Mors indtager Rådhuspladsen den 23.- 24. maj for at vise, at der er masser af liv, kulinariske specialiteter og oplevelser i udsigtsdanmark.

 Ordkrigen i fuld gang
Selvom den officielle duel først er sat til at starte kl. 14:30 lørdag d. 24. maj på Rådhuspladsen er ordkrigen allerede tyvstartet.

– Jeg er Claus Holm og jeg er KOKKEN. Folket kommer og ser folkekokken og kuglelynet fra Fyn – der i virkeligheden er settes eneste kok. Gorm laver tyndt bagt brød på noget kul og Louisa er skribentforfatter og hippie øko mor – jo tak det bliver en tur i parken, hvor jeg vil løfte hænderne i vejret og dele præmier med de andre to – BUM. Lad kærligheden sejre, lyder det sejrssikkert fra Claus Holm.

Kvalitet sejrer
For at sikre sig de bedst mulige forberedelser, har hver kok fået frie rammer indenfor det nordvestjyske spisekammer og fået tilsendt alle ønskede råvarer i ugerne op til dysten. Samtidig har de udleveret en fuld udstyrspakke fra det Morsø Jernstøberi med blandt andet to nyudviklede Forno grills, som Gorm Wisweh har været med til at designe.

– Jeg tror især Claus Holm ryster noget over, at jeg har insider-viden om kvaliteterne ved Forno grillene, men jeg kan kun sige, at talent fornægter sig ikke, og med det lækre udvalg af råvarer fra Thy og Mors bliver det en udsøgt fornøjelse at sætte ild mine kollegaers sejrsdrømme, siger Gorm Wisweh.

Sebastian Dorset skal styre slaget og Mogens Jensen uddeler præmier
For at sikre kombattanterne kompetent modspil vil Sebastian Dorset være konferencier under kokkedysten, som kører fra kl. 14:30 til 17:00.

Undervejs vil en hemmelig jury bedømme retterne og vinderen fejres på den opstillede scene. Udover æren og håneretten kan vinderen se frem til at handels- og udviklingsminister Mogens Jensen uddeler en sand gaveregn fra nogle af de nordvestjyske givere, som er til stede på pladsen.

Eksempelvis får vinderen en Vespa scooter, Thy Rock Vip billetter, gourmetophold, kurbad og meget mere.

– Min kærlighed til mad kommer helt sikkert til at skinne igennem, og jeg glæder mig til at vise drengene, at kvinderne også har overtaget, når det handler om at brillere på grillen. Det er selvfølgelig flot med alle præmierne, men håneretten er helt klart det vigtigste, konstaterer Louisa Lorang.

Forfatter

Related posts

Top