Kendt TV-designer gæster XL-BYG Tømmergaarden

Vort hjem danner udgangspunkt for hverdagen for os alle – det er her, vi bor og lever.

Boligens indretning er derfor vigtig. For nogen er boligindretning en passion, mens det for andre er et nødvendigt onde.

For at give et kreativt indspark til indretningen arrangerer JKE Design og XL-BYG Tømmergaarden to inspirationsaftener, hvor designer Søren Vester vil give tips til personlig, kreativ indretning.

Søren Vester arbejder professionelt med design, indretning og konceptudvikling. Indretning af forskellige restauranter, indretning af Kähler flagshipstore samt design af flere forskellige møbler er blot nogle af meritterne på Søren Vesters CV.

Han er netop nu aktuel i TV2-programmet ”Vores genbrugshjem”, hvor han hjælper deltagerne med inspiration og kreative ideer. Tidligere har Søren Vester også medvirket som designer i TV3-programmet ”Velkommen hjem”, ligesom han har optrådt som designer/hobbymand i TV2s Go’ Morgen Danmark.

Søren Vester bor i Salling med sin familie og har for år tilbage gået på Morsø Gymnasium.

Bliv klogere på boligindretning
I sit foredrag kommer Søren Vester omkring emner som funktionalitet, indretningsmuligheder, materialeanvendelse og farvevalg. Undervejs i foredraget vil Søren Vester vise billeder af konkrete før-efter eksempler på boligprojekter.

Derudover vil deltagerne få et lille indblik i, hvad der sker bag kameraerne, når populære boligprogrammer bliver til.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, så deltagerne kan få specifikke tips med hjem.

Alt til byggeriet
I forbindelse med foredraget vil der være lejlighed for at opleve JKE Designs udstilling af køkken, bad og garderobe samt XL-BYG Tømmergaardens byggeudstilling med bl.a. trægulve, fliser, vinduer, døre mv.

Inspirationsaftenerne holdes hos XL-BYG Tømmergaarden Nykøbing Mors onsdag 24. september og XL-BYG Tømmergaarden Thisted torsdag 25. september.

Man skal tilmelde sig hos XL Tømmergaarden.

Læs mere om designer Søren Vester.

Forfatter

Related posts

Top