Kendt erhvervskvinde besøger Kulturkøbmanden

”Når demokrati, frihedsrettigheder og retsstater er til diskussion, er der grund til at spidse ører”. Det er temaet for en hyggelig og spændende debataften i Kulturkøbmanden på Sydmors på mandag d. 18.3. kl. 19 når den kendte erhvervskvinde Stine Bosse lægger vejen forbi.

– Det er fællesskabernes tid. Vi går i øjeblikket fra den ene generalforsamling til den anden i de små og nære fællesskaber i vores foreninger. Samtidig varmes der op til valg i de store og ofte fjerne fællesskaber som Folketing og Europaparlamentet. Begge dele er vigtige for fællesskabet, men det er måske sjældent, at vi i det små mødes og snakker om de store fællesskaber siger en af aftenens værter Henrik Olsen.

Erhvervskvinden og formanden for Europabevægelsen Stine Bosse slår tonen an til en aften, hvor de store spørgsmål er på dagsorden i en hyggelig og hjemlig atmosfære i rammerne af Kulturkøbmanden.

– Hvad kan vi forvente af et Europa og hvordan kan vi bidrage til dette fællesskab? Det kan være relevante tanker, at bringe på banen foreslår Henrik Olsen. Har professor Steen Hildebrandt ret, når han i weekenden udtrykker forventninger til, at det netop bør være på EU plan, at der findes løsninger på det han betegner som en syg finanssektor, forsætter Henrik Olsen.

– Vi kan spørge os selv om EU har fået ny betydning og rolle i takt med at flere og flere virksomheder er blevet større og mere magtfulde end nationer.

Alle er velkomne, aftenen er gratis men billet skal bestilles ved at sende en SMS besked med navn og antal til 2830 3173.

Forfatter

Related posts

Top