Kendt e-Sports ansigt til Midtmors Sport

Atle S. Stehouwer, administrerende direktør for e-Sport organisationen Team Singularity, foredrag i Midtmors Sport omkring det, at spille computer på et højere niveau. Det gør han i takt med, at opmærksomheden på Midtmors Sports nyopstartede e-Sport hold vokser.

Midtmors Sport ligger lokaler til mange spændende aktiviteter. Et af disse er blandt andet det nye tiltag e-Sport. Her sidder unge, som voksne, og spiller computerspil på et højere plan. Med over 30 medlemmer er der god opbakning omkring de nye hold. Det er blandt andet spillene CS:GO og Paladins, der er på menuen. Her sidder unge, sågar voksne børn og lærer taktikker og metoder, til at dyste mod andre.

– Derfor har vi inviteret et kendt ansigt i den danske e-Sport branche op, for at fortælle om faget. Atle S. Stehouwer er til dagligt direktør og medejer i eSports organisationen Team Singularity. Herudover er han business development manager i DCS, hvor hans fokus er at udvikle DCS eSport afdelingen. Atle har været selvstændig konsulent i de sidste 10 år, hvor han har lavet alle typer af arrangementer og i efteråret 2017 lavede han, i fællesskab med fire partnere, eSports arrangementet Cross Border Esport (CBE) i Sønderborg, hvor han var den eSports ansvarlige i bestyrelsen. Siden organisationens opstart i 2016, har deres CS:GO hold vundet omkring 625.000 kroner, og vundet den danske liga 2 gange, senest Copenhagen Games i april. Udover CS:GO har Team Singularity hold i bl.a. spillene; League of Legends, DOTA og Overwatch, fortæller Keld Andersen fra Midtmors Sport.

Der er ikke kun adgang for medlemmer til denne aften.

– nej alle er velkomne. Alle der kunne tænke sig at blive klogere eller blot er nysgerrige. Vi håber også, vi kan lokke de bekymrende forældre til en bedre forståelse af deres børns hobbyer. Atle vil lave et inspirerende, underholdende og ikke mindst lærerigt foredrag omkring e-Sport, siger Keld Andersen.

FAKTA:
Foredrag med Atle S. Stehouwer, administrerende direktør for e-Sport organisationen Team Singularity
Den 24. november klokken 18.30 i Midtmors Sport, Øster Jølby

Forfatter

Related posts

Top