Kawasakis hæderspris til BILA

BILA har fået en hæderspris fra Kawasaki Robotics til deres Europe Partner Meeting i Tyskland.

Prisen fik BILA for et excellent salgsarbejde af Kawasakirobotter sidste år.

– Jeg er meget stolt af denne hæderspris, som kommer fra en af verdens største robotproducenter. Det betyder alverden at blive anerkendt for et godt stykke arbejde, og det giver ekstra meget motivation for et konkurrencemenneske som mig, at der er en belønning for noget, man knokler hårdt for hver eneste dag, siger CEO Jan Bisgaard Sørensen.

Udover de kundetilpassede automatiseringsprojekter, har BILA satset på to nye ben sidste år nemlig serviceaftaler og salg/udlejning af robotter. BILA har været eneforhandler af Kawasaki i Skandinavien siden 1999, og i starten af 2016 blev de eneforhandler af Universal Robots i Danmark og forhandler af MiR i Danmark.

– Det går rigtig godt på markedet, efterspørgslen efter arbejdskraft er stor, og idet mange af vores kunder hiver produktionen hjem fra udlandet, er der utrolig mange muligheder for automatisering”. Dette har også betydet en kæmpe fremgang på nye medarbejdere hos BILA. ”Vores medarbejderstab vokser hver måned, og det er en udvikling som vil fortsætte i de kommende år. Dygtige medarbejdere er BILA’s største aktiv, og vi er stolte af det engagement og drive, som de gang på gang udviser, uanset hvorhen i forretningen man kigger, siger Jan Bisgaard Sørensen.

Alene sidste år blev der ansat 50 nye medarbejdere, og i 2017 forventes det at ansætte et ligeså stort antal. I alt beskæftiger virksomheden ca. 200 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Nykøbing Mors og på lokationer i Aarhus, Herning, Svendborg, Grenå samt i Norge og Sverige.

Forfatter

Related posts

Top