Kasper Larsen stopper i Mors-Thy Håndbold

Mors Thy Håndbolds klassemålmand Kasper Larsen gør brug af en klausul af hans kontrakt, der gør det muligt for den dygtige og afholdte målmand at skifte til en anden klub til sommer.

– Vi siger farvel til en klassespiller og en rigtig god fyr. Det er sket før, og det kommer til at ske igen, for sådan er det at være Mors-Thy Håndbold. Vi skal være stolte af at vi er kommet dertil, hvor vi kan tiltrække spillere af Kaspers kaliber, og vi ønsker Kasper al muligt held og lykke, siger Henrik Hedegaard fra Mors-Thy Håndbold.

Mors-Thy Håndbold har fået en økonomisk kompensation for at slippe Kasper Larsen midt i en kontraktperiode.

– Fra dag et er jeg blevet taget godt imod i Mors-Thy Håndbold, og jeg trives godt her både blandt de andre spillere, folk i og omkring klubben og hos tilskuere i Thy og på Mors – det er som at være medlem af et fedt fællesskab, som jeg føler mig hjemme i. Klubben har gode rammer, så vi spillere kan præstere, og i det hele taget kan jeg ikke sætte en finger på noget, siger Kasper Larsen.

Kasper Larsen forventes at vende tilbage til sin gamle klub BSV, der netop står til at miste to målmænd efter denne sæson. Men det vil BSV direktør Jesper Schou ikke bidrage til opklaring af:

– Det kan jeg vist ikke bidrage til, skriver han til LimfjordUpdate.dk.

Foto : Mors Thy Håndbold

 

Forfatter

Related posts

Top