Karrieremesse i Aalborg skal trække unge til Mors 

Morsø Erhvervsråd deltager sammen med BILA A/S, SKOV A/S og Morsø Kommune i årets store karrieremesse, kaldet Karrieredagene. Til messen vil studerende, dimittender og jobsøgende blandt andet blive præsenteret for et bredt udsnit af karrieremuligheder i lokalområdet.

– Der er stor rift om de unge i disse år, og derfor er det vigtigt, at vi er til stede der, hvor de unge er og gør en særligt indsats for at synliggøre vores mange attraktive arbejdspladser, fortæller Ellen Philipsen Dahl formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalgets og forsætter:

Ellen Philipsen Dahl. Foto: Pressefoto

– En af metoderne, som de seneste år har vist sig at være en succes, er at have BILAs robotter med som blikfang på standen. Det gentager vi i år, hvor også SKOV A/S for første gang er inviteret med, da deres markedsledende position og globale udsyn kan være med til at styrke vores samlede indtryk på standen.

Konkurrence om opmærksomhed
– Vi er glade for den brede opbakning på Mors til årets udgave af Karrieremessen. Det skyldes måske, at indholdet løbende tilpasses i tæt dialog med virksomhedernes behov. Derudover så ved vi erfaringsmæssigt, at besøgende på messer elsker konkurrencer. Så for at åbne deres øjne for vores lokale muligheder, tilbyder vi, at otte personer kan vinde et ophold i forbindelse med Kulturmødet. Her besøger de først 5-6 lokale virksomheder, for derefter at opleve et af årets kulturelle højdepunkter på Mors, siger Per Søndergaard, direktør for Morsø Erhvervsråd.

For at gøre det enkelt og overskueligt for de besøgende er et bredt udsnit af lokale virksomheder samlet i én folder, som uddeles på messen. Her har virksomheder som Frontego, KSM-Stoker, Thy-Mors Energi, HE-VA, Sdr. Herreds Kraftvarmeværker, Museum Mors, Nykøbing El-Service, Morsø Turistbureau, ACN Sikring, SKOV A/S, BILA A/S og Morsø Kommune beskrevet aktuelle projekt- og praktikforløb.

Derudover vil jobcenteret også være på standen for at vise endnu flere jobmuligheder på Mors.

Danmarks største job- og karrieremesse
Karrieredagene er Danmarks største job- og karrieremesse for højtuddannede. Det er en rejsende messe,  som afholdes i henholdsvis København, Århus, Odense og Aalborg. Mors er med i Aalborg, hvor der i 2017 var 2.343 besøgende, som kun var overgået af København i antal besøgende.

Beskæftigelses- og Erhvervsudvalgets har været med til at finansiere deltagelsen på messen med leje af stand og konkurrence mm.

Messen i Aalborg afviklen den 6. marts.

Forfatter

Related posts

Top