Karen Ellemann på besøg i Thisted Kommune

Thisted Kommune fik i dag besøg af social- og indenrigsminister Karen Ellemann. Ministeren er meget opmærksom på at det frivillige sociale arbejde er en væsentlig samarbejdspartner indenfor det offentlige, og derfor blev hun inviteret til Thisted Kommune for at se nærmere på kommunens samarbejde mellem det offentlige og de frivillige organisationer.

– Vi oplever et godt og nært samarbejde mellem vores Frivilligcenter og os som kommune. For eksempel er vores handicap- og psykiatrichef en del af bestyrelsen i Frivilligcenteret, fortæller borgmester Lene Kjelgaard Jensen.

Vigtigt med et stærkt frivilligt miljø
Ministeren blev præsenteret for kommunens samarbejde med frivillige organisationer. Et stærkt frivilligmiljø med aktive og engagerede borgere bliver vægtet højt i Thisted Kommune, der ser det som en af grundstenene i et bæredygtigt, ansvarsfuldt og inkluderende lokalsamfund.

– Vi er stolte af det gode samspil mellem vores ansatte og de mange frivillige, som dagligt yder en stor indsats for at hjælpe andre til en bedre hverdag, og det vil vi naturligvis gerne vise frem, når vores social- og indenrigsminister vil komme og besøge kommunen, siger borgmesteren.

Kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune ønsker at støtte det frivillige miljø, så den merværdi og kvalitetsudvikling, de frivillige skaber, fortsat kan styrkes.

Forfatter

Related posts

Top