Kan blive Morsø’s første kvindelige borgmester

Demokratisk Balances Ellen Philipsen Dahl, kan blive Morsø´s første kvindelige borgmester. Det er en reel mulighed, hvis Demokratisk Balance og Socialdemokraterne får flertal sammen.

Og så skulle man jo tro, at den oplagte borgmester vil være Socialdemokraternes borgmesterkandidat Viggo Vangsgaard. Men han  meldte for en tid siden ud i Morsø Folkeblad, at hvis der ikke var flertal bag ham i kampen om at vælte borgmester Hans Ejner Bertelsen (V), er han klar til at pege på Ellen Philipsen Dahl.

Men hvor er det så, at hun adskiller sig fra de øvrige bejlere til borgmesterposten:

– jeg vil gerne prøve at gøre det på min måde. På en anden måde, og det er jeg 100% sikker på, at jeg kan. Hvis vi altid tager det, vi ved hvad er, så får vi aldrig noget nyt, og hvis man stemmer på mig så får man noget nyt, og måske lidt mere farligt i forhold til at turde nogle flere ting, siger Ellen Philipsen Dahl.

Er du bedre end de to andre kandidater?

– jeg er anderles. Jeg ved, at jeg kan nogle andre ting end de kan. Det tror jeg, at jeg kan bruge fremadrettet.

Valgnatten er “De Lange Knives Nat” – hvem stemmer I på som ny borgmester?

– jeg peger kun på mig selv. Og skulle det så vise sig, at det ikke er nok, så skal jeg derhen, hvor vi kan få mest af vores politik igennem. Der hvor vi får mest indflydelse, og det er der ingen, der ved hvor er henne, slår Ellen Philipsen Dahl fast.

Der er valg til kommuner og regioner den 21. november 2017.

 

Forfatter

Related posts

Top