Kagesmagning med Næssie på fjorden

Med høj sol og forårsstemning på dækket, lover det godt for sæsonens første tursejlads med M/F Næssund. Det er samtidig første gang, at det gode skib er ladet med masser af lækre kager til gæsterne om bord.

Marianne Korsgaard fra Gaardbageriet vil fortælle lidt om de enkelte kager alt imens den sagte rytme fra den nylig restaurerede Alpha Diesel under dæk, bringer os ud på en smuk aftenfjord. Skipper og vejret bestemmer, destinationen for aftenens sejlads, der forventes at varer cirka 2 timer.

Der bliver således god tid til at nyde turen og den spændene kagebuket med masser af kaffe og the. På turen vil der blive lejlighed for at komme både under dæk og over dæk. Under dæk byder vi på et lille test-besøg i vores nye formidlingsrum, og et kig ind i det ny restaurerede maskinrum. Over dæk venter der en sjælden god udsigt over fjorden fra skippers arbejdsplads i styrhuset.

– Hvis nødvendig sætter vi vores lette dæksly op, som skærmer for vinden. Samtidig opfordrer vi alle til at tage det varme tøj med, da vi ved, at aftnerne endnu kan være lidt kølig, siger Henrik Olsen fra færgen.

Tilmelding kan ske på færgen eller på mobil 2830 3173 og prisen for turen inkl. kagebord og kaffe/the er kun 165,- pr. person. Afgang kl. 19.00 fra Mors og 19.10 fra Thy.

Foto: Marianne Korsgaard

Forfatter

Related posts

Top