Kære virksomheder i Thy – I må ikke blive bange for politik!

Læserbrev af Ane Liebing Grøngaard, KV21-kandidat for Alternativet i Thisted Kommune

Jeg skrev for nogle dage siden en opdatering om erhvervspolitikken i Thy, hvor jeg rakte ud og bad erhvervslivet byde sig til med konkret erfaring. Jeg har ikke hørt fra én. Ikke fået én eneste henvendelse.

På trods af, at jeg i mit arbejdsliv er i berøring med store dele af det lokale erhvervsliv hver eneste dag.

Og det tror da pokker, når de så ser, hvad der sker, hvis man våger sig ud på den politiske arena. Thisted Bryghus har måttet beklage og stoppe deres lille gesjæft ved at producere øl med private labels på – alt fra Christiania til Nye Borgerlige – fordi nogle personer på Twitter har kaldt til boykot.

Det her er den helt forkerte vej at gå.

Politik må ikke blive farligt. Det må ikke blive farligt for fx Skilte Partner at trykke et label for mig, og det må ikke blive farligt for Bornerups off-set at trykke nogle flyers for mig. Det må heller ikke blive farligt for de lokale virksomheder at klæde alle de lokalpolitikere på, der beder om indsigt, erfaring og gode idéer.

Jeg kan kun opfordre Thisted Bryghus til at stå fast på vores demokratiske grundpiller. Det er vel netop, at vi kan være dybt uenige, men til enhver tid vil kæmpe for hinandens ret til vores mening?

Hvis vi accepterer den her form for boykot, så er vi med til at øge berøringsangsten for politik endnu mere, end den er i forvejen. Og det går i sidste ende ud over kvaliteten af den endelige lokalpolitik, hvis vi som politikere ikke er i tæt dialog med dem, der faktisk har konkret erfaring med de områder, vi ønsker at forbedre.

Forfatter

Related posts

Top