Kæmpesucces for første Thy Awards

I en totalt udsolgt Thy Hallen, satte Thisted Kommune og en række sponsorer “pris på” en lang række foreninger, leder og idrætsudøvere.

Årets Ungleder blev Christina Hovmark Pedersen fra Thisted Badmintonklub
Christina løb med sejren og dermed kåringen som årets Ungleder. Med prisen følger en check på 5.000 kr. Komiteen har i sin begrundelse lagt særligt vægt på Christina’s store engagement og viljen til at udvikle, bl.a. i form af ungleder uddannelsen ”I Front”.

Årets Talent (NetIP prisen) blev Christoffer Lind Gade
Christoffer er årets talent. Komiteen har lagt særligt vægt på Christoffers evne til at være en bærende og sammenhængende kraft på både liga- og 1. divisionsniveau gennem de sidste tre sæsoner. Dette har derfor sikret ham prisen som Årets Talent.

Snedsted Gymnastik og Idrætsforening blev Årets Forening
Snedsted Gymnastik og Idrætsforening får prisen som Årets Forening, fordi de altid er opsøgende og lytter til medlemmernes ønsker – dette har bl.a. resulteret i jumping fitness. Derudover leverer foreningen idrætstilbud af høj kvalitet til alle dens medlemmer, lyder det i komiteens begrundelse.

Til hver pris har været tre nominerede. Det er de nomineredes egne klubkammerater, foreningernes bestyrelser og de mange frivillige ledere og udøvere, der har indstillet de nominerede til Ungleder, Talent og Foreningsprisen, mens Thisted Dagblad står bag Årets Sportsnavn. Den blev vundet af svømmeren Amalie Vinther.

Vinderne er fundet af komiteer bestående af bl.a. Thisted Kommune, DGI Nordjylland, NetIP, Thisted Dagblad, Folkeoplysningsudvalget og Eliteidrætsrådet.

Der var 450 gæster til det flotte show, der udover prisuddeling også bød på underholdning.

Foto : Årets Talent (NetIP prisen) blev Christoffer Lind Gade

Forfatter

Related posts

Top