Kæmpe comeback: Mors-Thy besejrede Århus

Mors-Thy Håndbold fik vendt et truende nederlag til en sikker sejr på udebane over Århus tirsdag aften.

De to hold mødtes i næstsidste kamp i grundspillet, og hvis Mors-Thy skal have point med videre i nedrykningsspillet var en sejr over århusianerne påkrævet.

Det startede ellers langt fra godt for gæsterne, der efter de første 20 minutter var bagud 11-5.

Mors-Thy var uden flere store profiler; herunder Mads Hoxer, Kasper Lindgren, Frederik Tilsted og Emil Bergholt. Derfor fik nogle af de spillere, der normalt ikke får så meget spilletid en chance for at bevise deres værd over for cheftræner Jonas Wille.

Og der blev kæmpet.

Ved pausen var Mors-Thy Håndbold kun bagud med et enkelt mål; 12-11.

Anden halvleg var kun godt to minutter gammel da Mors-Thy Håndbold først fik udlignet, og efterfølgende bragte sig foran for første gang i kampen.

En scoringstime på syv mål i træk cementerede comebacket. Mors-Thy Håndbold vandt kampen 27-23.

Mors-Thy Håndbold spiller næste gang den 4. april på hjemmebane mod Skjern.