Kåret som gazellevirksomhed for andet år i træk

Selvom krisen i kølvandet på coronasituationen ligger som en tung dyne over store dele af det danske erhvervsliv, er krisen indtil videre gået uden om Glyngøre-virksomheden NIC Denmark.

Omsætningen er steget betydeligt i forhold til de sidste år og det ser igen ud til at der sættes omsætningsrekord.

De gode resultater har betydet, at virksomheden for andet år i træk er udpeget som gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen. Kravene er, at omsætningen/bruttoresultatet skal mindst være fordoblet i løbet af de seneste fire år. Der skal være vækst i omsætningen/bruttoresultatet i hvert af regnskabsårene samt at summen af det primære resultat skal være positivt.

– Budgettet har været særdeles ambitiøst, men vi har valgt at fastholde det på trods af Covid-19 pandemien. Året startede også særdeles positivt mens vi, som alle andre, holdt vejret i marts. Men siden da er det gået over forventning og august måned var den bedste i NIC Denmarks historie, fortæller medejer og adm. direktør Helle Frostholm Skærbech.

Der er flere årsager til, at NIC Denmark har kunnet fortsætte væksten under krisen.

– Vi har en række store og gode projekter i ordrebogen, ligesom tømrermestrene har fået en række projekter ind både store og små, hvor blandt andet vores ClipOn Innercore lysninger og bundstykker leveret i færdige Fixmål efterhånden har vundet indpas. Mange har fundet ud af, at vores løsninger er tidsbesparende at sætte op, men også at både Tømreren og hans kunde er særdeles tilfredse med slutresultatet, samt at man hurtigt kan komme videre til næste opgave, påpeger Helle Frostholm Skærbech.

NIC Denmark ønsker at skabe convenience for montøren, hvilket ifølge Helle Frostholm Skærbech giver rigtig god mening indenfor byggebranchen i dag.

– Alle er presset på tid og penge. Vi leverer en færdig løsning med en færdig overflade uden synlige sømhuller og som monteres med minimum af værktøj, og ikke mindst som kan monteres på få minutter. Vores løsninger skræddersyes til hver enkelt ordre, og det gør også, at flere og flere vælger præfabrikerede løsninger, som dem vi kan tilbyde, fortæller Helle Frostholm Skærbech.

En anden og lige så vigtig årsag til væksten er, at der virkeligt er kommet skub i renoveringerne af alle typer af byggerier landet over.

LÆS OGSÅ:

Glyngøre-virksomhed mangler plads trods flytning

 

Forfatter

Related posts

Top