Jyske Bank og Morsø Kommune i nyt partnerskab

Som beskrevet i forleden har Morsø Kommune haft sine daglige bankforretninger i udbud. Kommunens nye bank bliver fra juni Jyske Bank. Udbudsperioden løber fra 1. juni 2021 til 31. maj 2025. Der vil være mulighed for at forlænge aftalen med op til to gange et år.

Kommunen fik tilbud fra i alt to tilbudsgivere; Jyske Bank og kommunens nuværende pengeinstitut Spar Nord. Jyske Banks tilbud var på alle parametre det mest fordelagtige tilbud for kommunens økonomi.

Parterne ser frem til et godt samarbejde, oplyses det i en fælles pressemeddelelse.

Der var en god stemning, da borgmester Hans Ejner Bertelsen stillede op til foto med Evan Brøgger Pedersen (til venstre i billedet), erhvervspartner i Jyske Bank, og bankens afdelingsdirektør Esben Færch Lange. Pressefoto

– Morsø Kommune er med 1.700 ansatte øens største arbejdsplads og varetager vigtige og komplekse samfundsopgaver med et budget på ca. 1,4 mia. kr. Det stiller krav til effektive og digitale processer – det gælder også på bankområdet, som vi ser frem til at understøtte med gode løsninger, siger afdelingsdirektør i Jyske Bank Esben Færch Lange.

– Jyske Bank, Viborg Mors-Thy er for nylig blevet specialiseret erhvervsafdeling for netop kommuner og regioner. Derfor er det også med ydmyghed og stor glæde, at vi nu skal servicere Morsø Kommune, hvor vi jo været etableret siden 1977 og har 30 engagerede medarbejdere, slutter han.

LÆS OGSÅ:

Morsø Kommune skifter bank

 

Forfatter

Related posts

Top