Jyske Bank cementerer sin lokale tilstedeværelse i Mors-Thy-Skive-området

Sammenlægningen af Jyske Bank og Handelsbanken har nået en vigtig milepæl, og det ligger nu fast, at den lokale tilstedeværelse forbliver intakt i Mors-Thy-Skive-området, både for erhvervs- og privatkunder. Samtidig er der sat et nyt lederteam for Jyske Bank Viborg og Mors-Thy Erhverv.
Den 1. december 2022 købte Jyske Bank Handelsbankens aktiviteter i Danmark, og sammenlægningen af de to banker er i fuld gang.

Nyt lederteam i Jyske Bank Viborg og Mors-Thy Erhverv
Der er sat et nyt lederteam i Jyske Bank Viborg og Mors-Thy Erhverv, som kommer til at bestå af afdelingsdirektør Henrik Toft Mathiasen og de to erhvervsledere Esben Færch Lange og Jacob Primdal Nielsen. Alle tre kommer med solid erfaring indenfor erhvervsområdet og mange års ledererfaring. Henrik og Jacob har en baggrund i Handelsbanken, mens Esben kommer fra Jyske Bank-siden.
”Vi glæder os alle tre utrolig meget til at møde både nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere,” fortæller afdelingsdirektør Henrik Toft Mathiasen. ”Vi udvider lederteamet fra to til tre efter sammenlægningen, og vi beholder den lokale tilstedeværelse og tilgængelighed. Det er vores mål at tage det bedste fra begge banker og skabe en endnu stærkere bank for vores kunder – med fortsat fokus på personlig rådgivning, stærke produkter og digitale løsninger. Og med et konsolideret team.”
Samlede kompetencer fra to banker

De to bankers lokale erhvervsafdelinger samles i én erhvervsenhed med 18 medarbejdere. I Viborg samles teamet i Sct. Mathias Gade og i Nykøbing Mors, Skive og Thisted kan erhvervskunderne fortsat besøge Jyske Bank i de lokale afdelinger. Der er endnu ikke sat dato på, hvornår den konkrete flytning i Viborg sker.

For privatkunderne i området sker der ingen ændringer – i Nykøbing Mors, Skive og Thisted fortsætter Jyske Banks afdelinger som hidtil, med Chris Trans Lundquist som afdelingsdirektør.

Foto: Pressefoto – fra venstre mod højre; Jacob Primdal Nielsen, Henrik Toft Mathiasen, Esben Færch Lange og Chris Trans Lundquist.

Forfatter
Top