Juleswing, juleoptog og lys i juletræet

Julen er traditionernes tid – og i Thisted by er en af de stærkeste juletraditioner det store juleoptog og tændingen af lysene i det store juletræ på Store Torv.

I år sker det søndag den 2. december, hvor Thisted FDF-orkester tager imod julemanden ved Havnetorv og derefter med fuld musik går i spidsen for juleoptoget rundt i Thisteds gader.

– Rigtig mange børn og deres forældre plejer at møde op på havnen – måske festligt klædt i nissetøj – for at være med på den hyggelige tur rundt i byen, fortæller Palle Jensen fra THI, som med støtte fra Sparekassen Thy og Thisted FDF står bag arrangementet.

Juleoptoget slutter på Store Torv, hvor der er julemusik og fællessang – og hvor det store juletræ på torvet tændes af selveste julemanden.

Efter optoget holder Sparekassen åbent hus med julehygge, gløgg og juleknas for hele familien.

Juleoptoget starter fra havnen kl. 15.15.

Det swinger af jul allerede lørdag
Som opvarmning til søndagens juleoptog kommer midtbyen allerede lørdag til at genlyde af lækre juletoner. De glade musikanter i ”Jenners Gadenisser” vil rundt i byens gader spille alle de kendte julemelodier – tilsat deres altid høje humør og swingende musikalitet.

Jenners Gadenisser har flere gange og med stor succes været på spil i Thisted, så der venter sikkert mange et festligt gensyn med de velspillende julenisser.

 

Forfatter
Tags

Related posts

Top