Julemarked i selvbygget mini-landsby

Fra i eftermiddag kl. 15-20, afholder GF1-eleverne fra EUC Nordvest det årlige julemarked på Bjørnevej 9 i Thisted.

Her er der god mulighed for at få de sidste julegaver i hus, idet eleverne sælger forskellige varer af egen produktion. Samtidig kan man få et godt indblik i, hvad eleverne arbejder med i de forskellige afdelinger.

Eleverne har hver især lavet lige netop det, deres fagretninger er specielt gode til. Byggeri-afdelingen har stået for opførslen af husene, som danner rammen for julemarkedet, Strøm og IT har sørget for al strøm, så julebelysningen kan komme på plads, Metal og Teknologi har produceret forskellige julefigurer og lysestager, som de sælger på julemarkedet, Mad og Service sørger for salg af en lækker juleplatte, som indeholder alt det bedste fra den velkendte julefrokost og Business-afdelingen har sørget for al kommunikation og markedsføring omkring julemarkedet.

– Vi glæder os rigtig meget til igen i år at få besøg af vores elevers familie og venner, men vi vil også gerne vise vores projekt frem til andre interesserede fra lokalområdet. Julemarkedet er for alle, der har lyst til at komme i julestemning”, fortæller underviser Flemming Max Andersen fra EUC Nordvest.

Julemarkedet er lavet i samarbejde mellem GF1-afdelingerne på EUC Nordvest og er en opgave, der har til formål at få eleverne til at arbejde sammen på tværs af fagretninger.

– Det er en god opgave at give eleverne, fordi de sagtens kunne komme ud for noget lignende i det virkelige arbejdsliv. Det er dejligt at se, hvordan eleverne bruger deres forskellige kompetencer til at skabe noget rigtig godt sammen”, slutter underviser Pernille Tegtmeier Christensen fra EUC Nordvest.

Forfatter

Related posts

Top