Julemarked i hjemmebygget mini-landsby blev en stor succes

Eleverne fra Grundforløb 1 (GF1) på EUC Nordvest slog igår dørene op til deres selvbyggede mini-landsby, som denne dag dannede rammen om et stemningsfuldt julemarked, der gav de besøgende et godt indblik i, hvad eleverne arbejder med på de forskellige uddannelsesretninger.

Et sted mellem 200 og 300 besøgende lagde vejen forbi julemarkedet, hvor eleverne stod klar til at fremvise og sælge forskellige produkter af egen produktion.

– Vi kan tydeligt mærke, at elevernes julemarked gør indtryk på de besøgende. Gæsterne er imponerede over, hvor dygtige GF1-eleverne rent faktisk er, selvom de kun har været i gang på deres uddannelser siden midten af august. De fleste bliver temmelig overraskede over, hvor meget de har lært på så kort tid. Samtidig er eleverne jo også glade for at kunne vise deres arbejde frem, så de præsenterer både landsby og produkter med stor stolthed, lyder det fra afdelingsleder Thomas Schlichting fra EUC Nordvest.

Foto: EUC Nordvest

GF1-eleverne har selv tegnet, opmålt, bygget og indrettet husene, der er opført med murede vægge og træfacader. De har også bygget spær, lagt tegl, lavet gipslofter, pudset vægge og monteret fliser, ligesom eleverne fra Strøm og IT har lavet de nødvendige el-installationer, så der er lys og strøm i alle huse.

Ud over husene i mini-landsbyen kunne de besøgende opleve en udstilling af kreative brunkagehuse, som GF1-eleverne fra Mad og Service har lavet, få en tur i auto-elevernes egenproducerede gocarts samt gøre et godt indkøb hos GF1-eleverne fra Metal og Teknologi, der solgte forskellige produkter af egen produktion. Fra et af mini-husene solgte GF1-eleverne fra Mad og Service hjemmelavede tapas-anretninger og småkager, ligesom man kunne købe gløgg og æbleskiver, sodavand og kaffe med mere i nogle af de øvrige huse.

Foto: EUC Nordvest

Forfatter

Related posts

Top