Julemærkemarch gøres virtuel

I 43 år har der været afviklet Julemærkemarch i Danmark. I år bliver det dog noget anderledes på grund af coronasituationen.

Op mod 18.000 danskere må derfor i år finde deres egne veje, når de hver for sig går en tur til fordel for Julemærkehjemmene – corona eller ej, så skal årets march gennemføres på Mors lyder det fra foreningen bag Morsø Fodslaw.

– Derfor bliver Julemærkemarchen virtuel i år, så alle kan fortsat tilmelde sig og give sit bidrag til Julemærkehjemmene, men vi går altså en tryg og sikker julemærketur hver for sig, fortæller Lisbeth Nielsen fra foreningen.

– Vi er en lille frivillig forening, med et vigtig formål. Vores startsteder bliver drevet af frivillige, og vi tager derfor ingen chancer, hverken overfor vores frivillige eller de mange lokale, som mødes den første søndag i december, for at markere deres støtte til Julemærkebørnene, fortsætter hun.

Julemærkemarchen indsamlede sidste år en donation på 1,46 millioner kroner til Julemærkehjemmene. Marchen finder sted første søndag i december, som i år falder den 6.

Man kan tilmelde sig den virtuelle march via Julemærkemarchens hjemmeside.

Arkivfoto: Morsø Fodslaw

Forfatter

Related posts

Top