Julekoncert med Svøbsk og Lunau & Sund

Thy Folkemusik afslutter året med julekoncert med grupperne Svøbsk og Lunau&Sund fredag 9. december kl. 19.30 på Hørstedvej 17 i Snedsted.

De to grupper fletter på forunderligste vis de kendte julesange, vintersange, carols, salmer og folkemusik sammen i et både traditionelt og moderne udtryk, der får dem til blomstre i en stemningsfuld buket af glæde, varme højtidelighed og fest. Sammen leverer de en forrygen-de flot og hjertevarm koncert, der får julestemningen til at brede sig.

Musikerne i Lunau&Sund og Svøbsk bor i den samme lille fynske landsby. Med 500 meter imellem deres bindingsværkshuse har dette musikalske møde modnet sig igennem flere år. De fire musikere har en vidtfavnende ballast indenfor kirkemusik, folkemusik, kor og rock/pop.

Svøbsk består af Maren Hallberg (harmonika, kor), Jørgen Dickmeiss (violin, kor, mandolin, bodhran). Svøbsk spiller et stort antal koncerter i klubber, festivaler, kirker, biblioteker og skoler hvert år og har turneret i Grønland, Island, Færøerne, Canada, Finland, Polen, Østrig, Skotland og Tyskland.

Lunau&Sund består af Trine Lunau (sang, kor, harmonika og klokkespil) og Peter Sund (guitar og kor). Deres lyd er en smuk blanding af folk / singer-songwriter, stående på skuld-rene af den nordiske sangskrivningstradition, der understreges af Trine Lunaus varme stemme og Peter Sunds sublime guitarspil.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Spillestedet Thy.

Forfatter
Top