Julehyggen sikret i Thisted

Når Thisted by i den kommende tid emmer af jul, skyldes ikke mindst, at medlemmerne af Thisted By (Thisted Handels- & Industriforening, red.) med en investering på over 300.000 kroner har sikret en bred vifte af juleaktiviteter samt en bred markedsføring. Begge dele skal være med til at trække endnu flere besøgende til områdets største handelsby.

Og selvom lokale, fysiske butikker gennem flere år har været presset af nethandlen, så mener Handelschef Michael Vendelbo, at det at handle lokalt er forbundet med en masse myter:

– Vi vil en gang for alle gøre op med myten om, at der er for få parkeringspladser, for lidt åbent, for lille udvalg, billigere varer på nettet, ringe service og så videre. For det er faktisk ikke den hverdag vi oplever, og det virker som om, det er et fåtal, der har fået lov at tale højt alt for længe, konstaterer han.

Han henviser til, at det dygtigt uddannede og kompetente lokale og levende personale i butikkerne, giver en direkte service, som man ikke kan finde på nettet.

– Der er udvidede åbningstider i ugen op til jul og Open by Night ti dage før jul. Så der er rigeligt med muligheder for at handle i de lokale fysiske butikker – som også står klar til at bytte efter jul, hvis størrelsen ikke passer eller man har fået en dobbeltgænger i julegave, siger han og fortsætter:

– Hvis man VIL fokusere på det negative ting – ja så skal de nok være der. Til gengæld behøver man faktisk ikke lede efter de positive ting. De er lige for næsen af os hele tiden. Så gør som langt de fleste, og kom ned og besøg byen, nyd de mange gratis oplevelser de handlende har sørget for. Kom i rigtig julestemning inde i byen, og oplev en af de mange ekspedienter, der har gjort sig umage med at finde den rigtige gave til dig og pakket den flot ind, lyder opfordringen fra Michael Vendelbo.

Man kan finde julens åbningstider samt julens aktiviteter på www.thistedby.dk

Forfatter

Related posts

Top