Julegave-portal på Mors er kommet godt fra land

Handelsportalen morsgaver.dk, som Mors Handel står bag, er kommet godt fra land.

Via portalen kan virksomheder købe lokale julegaver til sine medarbejdere. Indtil videre har en håndfuld virksomheder bestilt godt 150 julegaver til en værdi af mellem 500 og 800 kroner.

– Det er super fint, lyder det fra Lisbeth Thrysøe, der tiltrådte som handelschef på Mors den 1. oktober.

– Det er naturligvis et stort arbejde for så få bestillinger, men vi vidste at det blev et ”testår” i år pga. den sene lancering. Så måske skal vi være godt tilfredse, siger hun og erkender, at mange endnu ikke kender til muligheden.

– Så det skal i den grad løftes næste år. Tiden har bare ikke været der i år. Det har også været nyt for butikkerne at skulle finde produkter, de kunne skaffe meget af. Men det er lykkes og nu ved de hvad det drejer sig om til næste år, siger lyder det fra handelschefen.

Lisbeth Thrysøe kan også på vegne af sine medlemmer glæde sig over, at Morsø Kommune i år har bestilt 1.800 julegaver til sine ansatte:

– Her er valgt gaver fra nærmest alle butikker, så det er fantastisk at det kommer alle til gode. Der er en enkelt der ikke har fået en bestilling, men ellers er det bredt. Det er brugskunst, der er valgt mest af. Men alle har fået muligheden for at deltage, så det er fedt at se, at alle får mere eller mindre gavn af dette, siger Lisbeth Thrysøe der også fortæller, at mange medarbejdere har været rundt i de fysiske butikker, for at se nærmere på udvalget.

LÆS OGSÅ:

Mors Handel laver lokal firmajulegave-webshop

 

Forfatter

Related posts

Top