Juleforestilling og juleklip på Limfjorsteatret

På søndag den 2. december rykker Faster Lizzie og hendes grangrønne køkken ind på Limfjordsteatret for at sprede julehygge for de yngre teatergængere og deres voksne med forestillingen ”Faster Lizzies jul”.

Faster Lizzies køkken emmer af hjertevarme og duften af nybagte pebernødder. Skabe og skuffer gemmer på alle mulige spændende sager: dufte, lyde, hemmeligheder, Lizzies julehjerte, små øjeblikke og store julekram.

Forestillingen vises to gange – både kl. 11 og kl. 14 – og er målrettet de 3-7-årige. Efter den kan der købes æbleskiver i caféen – og allerøverst oppe i teaterhuset åbner julestuen. Her er den lille prøvesal omdannet til et julelandskab af teatrets kostumier, Lene Bek Nielsen og kunstneren Klara Espersen, og her kan børn og voksne slippe kreativiteten løs og sammen hygge med at lave anderledes julepynt til at tage med hjem.

– Det er andet år i træk, vi laver et familiearrangement op til jul. Vi vil gerne skabe en tradition her på teatret for børnefamilierne – som vi kan fortsætte og udvikle, når vi flytter ind i det nye teaterhus, siger teaterleder Gitta Malling.

Teater Baglandet har lavet forestillingen, og på scenen ses Susanne Bonde som den juleglade Faster Lizzie.

Foto: Teater Baglandet

Forfatter

Related posts

Top