Juhuee… Endelig tilbage på skolen

Gensynsglæden var stor, da EUC Nordvest i går atter kunne åbne dørene for sine elever. Særligt på erhvervsuddannelserne var eleverne begejstrede over, at de nu endelig kan komme i gang med den praktiske del af undervisningen, der alt andet lige er udfordret i et virtuelt undervisningsmiljø.

– Eleverne trænger virkelig til at få gang i noget praksisundervisning nu, begynder uddannelseschef Jan Christensen fra Byggeri på EUC Nordvest.

– For eleverne på erhvervsuddannelserne er det jo ikke kun trivslen, der er i spil – det er også fagligheden, eftersom store dele af praksisundervisningen slet ikke kan gennemføres rent virtuelt.

Johan Ellegaard Roderick fra Østerild er netop startet på Grundforløb 2.  Han kommer bestemt ikke til at savne den virtuelle undervisning, fortæller han:

– Det var nederen at sidde derhjemme og bare have teori, for man lærer jo meget mere ved også at prøve det i praksis. Så det er mega dejligt, at vi nu får lov at komme tilbage. Det er dejligt at have noget at stå op til og det bliver rigtig godt at komme i gang for alvor nu.

Genåbningen blev fejret med både flag og kage.

Foto: EUC Nordvest

Forfatter

Related posts

Top