Journalistik eller salg: Flere ledige stillinger på Radio Limfjord

Foreningen Radio Limfjord har travlt. Lige nu er der så travlt, at der er flere stillinger ledige.

– Vi søger både en medarbejder til vores program- og nyhedsafdeling samt til vores salgsafdeling, fortæller Allan Josefsen.

Han er chef for foreningen, der driver radiostationerne Radio Limfjord, Limfjord Mix og Limfjord Slager. Desuden driver foreningen også dette nyhedssite, som leverer gratis nyheder online og til de tre radiostationer.

– Vi mærker tydeligt, at interessen for de lokale nyheder er stigende blandt vores læsere og lyttere. Derfor ønsker vi at sætte yderligere ind i forhold til at kunne levere netop det, fortæller Allan Josefsen.

Radiochef Allan Josefsen. Foto: Houe Film

Både radiostationerne og LimfjordUpdate.dk tager udgangspunkt i Thy og Mors som fokusområder. Det gælder også i forhold til salg af annoncer, som -foruden medlemmerne- er foreningens eksistensgrundlag.

– Vi har lynende travlt i salgsafdelingen. Blandt andet fordi virksomhederne i stigende grad har forstået hvor vigtigt det er at være synlig også uden for de sociale medier for eksempel, fortæller Allan Josefsen.

Kort om jobbet som program- og nyhedsmedarbejder
Som vores nye medarbejder får du ansvaret for et defineret arbejdsområde med en række opgaver indenfor nyheds- formidling, og præsentation af lokale historier i sendefladen. Udover nyhedsformidling vil du få ansvaret for produktion af indslag og interviews til brug i vores radioprogrammer.

Du får en væsentlig berøringsflade i hele organisationen, og kommer til at arbejde sammen med andre dygtige kolleger. Stillingen er på mellem 30 og 37 timer ugentligt.

Kort om jobbet som salgskonsulent

Humøret er højt i salgsafdelingen på Radio Limfjord. På billedet ses Klaus Sørensen (forrest) og Ole Spanggaard. Foto: Houe Film

Som vores nye salgskonsulent får du din egen kundeportefølje, som du løbende vedligeholder og opdaterer. Du får en stor berøringsflade i forhold til eksisterende kunder men også i forhold til opsøgende salg. Stillingen er på mellem 30 og 37 timer ugentligt.

Du kan læse mere om de ledige stillinger på www.radiolimfjord.dk/jobs

 

Forfatter

Related posts

Top