Jonah Blacksmith indtager arenaen i Nykøbing

Til efteråret indleder Thy-bandet Jonah Blacksmith deres stort anlagte “Brothers tour 2021”.

Et af stoppene på touren bliver i Sparekassen Thy Arena Mors i Nykøbing den 6. november. Samtidig aflyses to udsolgte koncerter i Thisted Musikteater, som skulle have fundet sted den 18. og 19. marts.

– Købte billetter til de to udsolgte koncerter i Thisted Musikteater bliver automastisk overflyttet til arenakoncerten i Sparekassen Thy Arena Mors. Har man ikke mulighed for at deltage på den nye dato, kan man få sin billet refunderet ved at kontakte Thy Rock indtil den 1. april 2021, fortæller Hans Peter Jarl Madsen, fra Thy Rock, der står bag koncerten.

Touren følger op på gruppens seneste album af samme navn, som udkom i oktober.

– Sangene er skrevet over de sidste to år, og afspejler en tid, hvor drømme og afsavn har spøgt, som små monstre, der ligger på lur. Sangene på Brothers har fået tid til at finde deres egne ben at stå på, og de har nu efterhånden sneget sig ud af vores hænder, og fået deres eget liv, fortæller Thomas og Simon Alstrup, der udover at være frontfigurer i Jonah Blaksmithogså er brødre.

Og Alstrup-brødrene glæder sig til den kommende turne.

– Til efteråret drager vi på tour sammen med vores band-brødre. Vi ser så meget frem til at spille for et stående, feststemt publikum, fri af den skygge, som har præget meget af det seneste år for os alle sammen i. Det bliver vildt spændende. Og så glæder os bare meget til, at vi kan skabe nye minder sammen i fællesskab, fortæller Thomas og Simon Alstrup.

Billetsalget til koncerten på Mors starter på onsdag kl. 10.00 på ticketmaster.dk.

Forfatter

Related posts

Top