Johs. Søndergaard konstitueret formand for Mors-Thy Håndbold

Bestyrelsen i Mors-Thy Håndbold A/S’ konstituerede formand Johannes Søndergaard har tidligt lørdag aften reageret hurtigt på den kaotiske kommunikation omkring bestyrelsesformand Heino Vigsø´s pludselige afgang som bestyrelsesformand.

Heino Vigsø har valgt at stoppe som formand for Mors-Thy Håndbold A/S, for 100% at kunne koncentrere sig om sin fremtidige erhvervsaktive karriere.

– Mors-Thy Håndbold står over for en periode med mange vigtige beslutninger, og jeg ser det kan være svært at forene de mange frivillige timer, der ligger i jobbet som formand for Mors-Thy Håndbold A/S, med et kommende job, siger Heino Vigsø i pressemeddelelsen og takker for samarbejdet med spillere, trænere, sponsorer og alle de frivillige i og omkring klubben og ønsker alle held og lykke i fremtiden.

Bestyrelsen har konstitueret tidligt Dragsbæk-chef Johs. Søndergaard til at overtage formandsposten frem til førstkommende bestyrelsesmøde, hvor bestyrelsen konstituerer sig.

Johs. Søndergaard har ligeledes været en af drivkræfterne bag kæmpesucces´er som Thy-Mors på Rådhuspladsen samt Thy Rock.

– Vi er rigtige ærgerlige over, at Heino stopper som formand. Heino har gjort et kæmpe stykke arbejde for klubben gennem mange år, hvoraf de seneste 2 år har været som formand, og Heino efterlader et stor tomrum i bestyrelsen. Heino har drevet Mors-Thy Håndbold A/S på en topprofessionel måde, og har medvirket til at Mors-Thy Håndbold A/S i dag fremstår som en professionel drevet håndboldklub, siger Johannes Søndergaard.

Den samlede bestyrelse beklager Heino Vigsøs fratrædelse og ønsker ham held og lykke i fremtiden.

Forfatter

Related posts

Top