Johnny Hansen og Country Friends til ByNight

Årets sidste ByNight koncert i Nykøbing afsluttes med et brag når Johnny Hansen & Country Friends indtager scenen på Kirketorvet d. 2. august kl. 17 og 19.

Den erfarne sanger Johnny Hansen, som også er kendt fra det populære danseorkester Kandis, er sammen med Country Friends garanti for stemningsfuld koncert på Kirketorvet i Nykøbing. Countrymusikkens sjæl og nærvær har altid haft en særlig plads i hjertet på Johnny Hansen, så gæster kan både glæde sig til at han fortolker sine absolutte country-favoritter og også underholder med egne små country-anekdoter.

– Det bliver en hyggelig aften, og vi håber der igen kommer rigtig mange og bakker op, siger Michael Hansen, som er formand for Morsø Handelsstandsforening.

 Musik og fortællinger
Johnny Hansen & Country Friends har spillet en række succes fulde koncerter, hvor publikum har været begejstret for den gode musik, og hvor Johnny Hansen altid er i god dialog med publikum.

Koncerten bliver krydret med Johnny Hansen fortælling om hans dedikation for countrymusikken og musikalske highlights fra de foreløbige to super CD-udgivelser, han har udgivet.

– Det er igen i år et flot stykke arbejde som Morsø Handelsstandsforening har lavet med sommerkoncerterne til ByNights. De har formået at tiltrække et bredt publikum af både lokale og gæster udefra. Vi ser frem til, at fortsætte samarbejdet fremover, fortæller Ellen Philipsen Dahl, som er formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Morsø Kommune.

Koncerterne er gratis og butikkerne i gågaden holder åbent til kl. 21.00.

Forfatter

Related posts

Top