Jobpatruljen rykker ud igen

Selv om kalenderen kun siger marts, er forberedelserne til sommerens jobpatrulje i det midt- og vestjyske i fuld gang, og koordinator Daniella Østergaard vil gerne i kontakt med frivillige aktivister, der kunne tænke sig at være med til at fortælle unge fritidsjobbere om reglerne på arbejdsmarkedet.

Det er 3F og HK, der med støtte fra en bred række af fagforeninger under LO står bag oplysningskampagnen, der har til formål at sikre unge mellem 13 og 18 år en ordentlig start på arbejdsmarkedet.

Hver sommer besøger ca. 250 unge frivillige omkring 10.000 arbejdspladser over hele landet og fortæller om løn, sikkerhed og rettigheder på arbejdspladsen.

Jobpatruljen kører i 2017 i ugerne 28 og 29 i Midt- og Vestjylland, og vil du være en del af Jobpatruljen, kan du melde dig nu, fortæller Daniella Østergaard, ungdomskonsulent i HK MidtVest og koordinator af Jobpatruljen i det midt- og vestjyske.

Det er takket være korpset af dygtige frivillige, at Jobpatruljen kan komme ud i alle kroge af det midt- og vestjyske med budskaberne, siger Daniella.

Hun vil gerne høre fra alle, der har interesse i at give de unge en god start på arbejdslivet, og som har lyst til at tilbringe en del af sommerferien sammen med andre unge aktivister.

Foto: Jobpatruljen

Forfatter

Related posts

Top