“Job i transport kampagnedag” hos 3F Thy-Mors

Transportsektoren mangler unge, og derfor laver 3F Thy-Mors en charmeoffensiv i forhold til de unge. Man får derfor lørdag besøg af en kæmpe Volvo truck med indbygget lastbil simulator.

Anledningen er, at 3F i samarbejde med Transportens Udviklingsfond, vil gøre opmærksom på de mange muligheder for uddannelse og job i transportbranchen. Der vil således også være mulighed for at få en masse informationsmateriale med hjem.

Formand for 3F Thy-Mors Niels Jensen glæder sig over denne mulighed for at slå et slag for de mange typer af kompetenceudvikling, uddannelser og jobs indenfor transportbranchen.

– Det er en kendt sag at der er mangel på folk i denne branche, og der er stor opmærksomhed på generationsskifte. Mange chauffører er på vej på pension, siger han.

De lokale MAN og Stiholt forhandlere stiller også op hos 3F Thy-Mors på Silstrupvej med et par flotte modeller, så der bliver noget at se på.

I løbet af dagen vil der være mulighed for at smage en Tican pølse, ligesom der er arrangeret konkurrence med præmier for både store og små. Gevinsterne er enten en Thy Rock billet eller et gavekort til en legetøjsforretning.

FAKTA:
Kampagnen “Job i transport”, som Transportens Udviklingsfond og Godstransportens Udviklings- og Uddannelsesfond står bag, skal forbedre lastbilchaufførers image og tiltrække flere til branchen.

Derudover har kampagnen fokus på at fastholde de nuværende transportarbejdere samt tiltrække ledige og samfundsgrupper, som i dag er underrepræsenteret i branchen. Det gælder f.eks. kvinder og nydanskere.

Foto : Job i Transport kampagen

Forfatter

Related posts

Top