Jesperhus’ Pirater på endnu vildere eventyr

Der er lagt op til en kæmpeoplevelse for ungerne, når Jesperhus slår dørerne op for den nye sæson fredag. Man fortsætter med dinnershows med børnene i centrum. I år endnu farligere og endnu vildere.

Og det har stillet store krav til årets hold på scenen.

– vi har blandt andet haft nogle dages fægte- og stuntkursus med stuntinstruktøren Klaus Hjuler, fortæller Kasper Vegeberg og Jonathan Gregersen, der står bag årets forestilling, der iøvrigt er tredie i rækken af Pirat Dinnershows på Jesperhus. De to udgør holdet på scenen sammen med Janni Popp  og Alexander Olsen.

Der er ikke sluppet andet ud om årets show end, at Hugo og flere af parkens øvrige figurer, også kommer til at spille en rolle i det formidable show.

Jesperhus åbner fredag, mens der er premiere på Piratshowet lørdag.

Læs vores anmeldelse af sidste års show her.

 

Parken skruer op for underholdningen
Det er ikke kun på Piratshowene, at Jesperhus skruer op for underholdningen forud for fredagens åbning på parkens 50. sæson.

– Der kommer nye Hugo-shows, vi har lanceret de første 11 ud af 20 nye Hugo-tema-hytter med indbygget legeplads til børnene, så man kan sige, at der sker noget hele vejen rundt, fortæller direktør Peter Overgaard, der ser frem til den kommende sæson.

– vi kan se, at vi igen i år for rigtigt mange Nordmænd og flere end sidste år, som var rekord og så begynder danske gæster og gæster fra andre lande også at røre på sig, siger han.

Peter Overgaard tør ikke sætte tal på, hvordan sæsonen kommer til at se ud.

– det er lidt for tidligt endnu, men det ser fornuftigt ud.

Følg forberdelser til årest sæson herunder:

Forfatter

Related posts

Top