Jesperhus overvejer nyt udendørs badeland

Jesperhus overvejer i disse dage, med hjælp fra ferieparkens gæster, hvordan man kan forbedre oplevelsen på resortet endnu mere.

De mere end 80.000 personer der følger Jesperhus på facebook kan derfor lige nu få et smugkig på nogle af de idéer, Jesperhus leger med til 2019.

Blandt de nye investeringsforslag er der bl.a. et overdækket og tematiseret udendørs badeland, en piratby med Hugo-tema og stor tilhørende pirat-legeplads, og Zik og Zak’s Abeland – en ombygning af “aktivitetshallen” med massevis af nye kravle-elementer.

Vigtigt at skille sig ud
Direktør Peter Overgaard fortæller dog, at det endnu er for tidligt at tale om noget konkret, da der indtil videre blot er tale om en kundeundersøgelse. Han ønsker heller ikke oplyse hvor mange kroner man overvejer at investerer for.

Tidligere på sommeren udtalte han, at:

Senest har Jesperhus investeret syv millioner kroner  i renovering af svømmehallen til Hugo’s Badeland. Arkivfoto: Jesperhus, facebook

– Hvis man skal overleve som campingplads i dag, skal man skille sig ud. Det nytter ikke noget, at man har et produkt, som kunderne kan få i Sydeuropa til billigere penge og med solgaranti.

Derfor investerer Jesperhus også løbende i fornyelser. Senest har man investeret syv millioner kroner  i renovering af svømmehallen til Hugo’s Badeland.

Du kan deltage i spørgeundersøgelsen, og se de foreløbige idé-skitser HER

Arkivfoto: Jesperhus

Forfatter

Related posts

Top