Jesperhus melder klar til sæsonstart

Hos Jesperhus er de sidste forberedelser til sæsonstart ved at være på plads. Med en millioninvestering i tematisering og renovering, får danske og udenlandske børnefamilier endnu flere muligheder under ferien.

Til den kommende sæson har Jesperhus investeret over 7 millioner kroner i at bygge svømmehallen om til et tropisk badeland, samt opgradere de øvrige faciliteter herunder vandbehandlingen.

Sætter nye standarder med pirathytte i loftet
Her findes både soppebassiner for de helt små, og det store bassin for de lidt større børn.

– Vi har bygget en hytte helt oppe under loftet otte meter over vandet, hvor ungerne kan skyde med vandkanon efter vennerne nedenunder. Den er, så vidt vi ved, den første af sin art. Vi har allerede fået følere fra udlandet, der gerne vil til Mors og se Pirat-hytten, der er forbundet med et tårn på bassinkanten med et specielt designet kravlenet, som man kender det fra HUGO-hytterne på vores resort-område, fortæller direktør Peter Overgaard.

Oser af pirater og Hugo
Tematiseringen af svømmehallen til det nye vandland, der tager udgangspunkt i Jesphus-maskotten Hugo og de øvrige figurer i Jesperhus’ børneunivers, byder også på en ny kæmpe vand-rutchebane med navnet Slangehovedet inspireret.

Dermed råder man over tre rutchebaner, ligesom man har skelet til udlandet, og lavet et område med en ny Junglebar. Her serveres mad og drikke både for de badende gæster, men også for dem, der ikke selv er med børnene i vandet.

Jesperhus investerer årligt over en million kroner i shows med Jungledyret Hugo samt vennerne Rita, Zik & Zak.

– Vi har tre daglige shows i blomsterparken, to godnatshows på resort-området og selvfølgeligt det store Piratshow i Piratkroen, der sidste år spillede for fulde huse og havde flere end 15.000 gæster alene. Shows vi selv udvikler indholdsmæssigt og bygger op fra bunden fra år til år, fortæller Peter Overgaard og fortsætter:

– Vi vil gerne give børnene kvalitet og derfor er historierne i vores parkshows også bygget op omkring H. C. Andersens folkekære eventyr. Piratshowet er fart på med fægtekampe mv., tilpasset målgruppen, som er op til 10 år, fortæller Peter Overgaard.

Foto : Jesperhus

Fremgang trods dårligt vejr
Der er med andre ord lagt op til en forrygende sæson i Jesperhus. Også antallet er bookinger til den kommende sæson ser fornuftige ud allerede:

– Vi er lige nu 10% over sidste år på bookinger, og det skyldes det nye badeland og at vi har så mange indendørs aktiviteter at byde på, at en enkelt dag eller to med regn, ikke vil få børnene til at kede sig. Der er aktiviteter fra tidligt morgen til sen aften, og det tiltaler børnefamilierne, slår Peter Overgaard fast.

Jesperhus råder over 300 ansatte, der servicerer de mere end 200.000 gæster, der besøger Jesperhus gennem sæsonen.

Jesperhus Feriecenter åbner sæsonen fredag den 23. marts. Blomsterparken åbner dog først den 10. maj.

Foto: Jesperhus, facebook

Forfatter

Related posts

Top