Jesperhus’ legebarn runder 60 år i dag

En af de mest markante erhversprofiler på Mors, Peter Overgaard, Jesperhus, fylder 60 år i dag.

Han lægger ikke skjul på, at han selv elsker at lege. Derfor var det heller ikke svært for LimfjordUpdate.dk at få lokket Jesperhus direktøren op i et legestativ ved en af HUGO-hytterne, da vi for rum tid siden fortalte historien om et af parkens seneste påfund.

– Jo, jeg er nok lidt af et legebarn selv, sagde Peter Overgaard den gang.

Og der er noget om snakken. For Peter Overgaard skal arbejdsdagen helst være lige så sjov for ham, som den er for de hundredetusindvis af gæster, der hvert år besøger Jesperhus.

Derfor er han også manden bag parkens underholdningsunivers, hvor en 20-årig aftale med Nordisk Film om at bruge figuren HUGO, må siges at være en af kronerne på værket de senere år.

For netop satsningen på HUGO har vist sig at ramme plet hos de danske børnefamilier.

Og legebarnet bor selv midt i det hele. Huset på Legindvej har indkørsel tæt på indkørslen til Jesperhus Resort, og åbner man havelågen, står man ved indgangen til selve Jesperhus Parken.

Her nyder fødselaren dagligdagen sammen med hustruen Charlotte, der også er involveret i Jesperhus – udover, at hun også er kunstner. Børnene Simon og Martin er forlængst fløjet fra reden, men indtager den tit. Simon arbejder f.eks. med hele Jesperhus’ brug af social media.

Selvom Jesperhus tager størstedelen af fødselarens tid, er der også tid til at dyrke en anden stor lidenskab : golfen. Både i Morsø Golfklub, men også på andre baner i ind- og udland.

En anden passion er håndbolden, hvor Peter Overgaard gennem flere år har været involveret i Mors Thy Håndbold på bestyrelsesplan. Senest som formand for Erhvervsklubben – en post han beklæder med stor ihærdighed. Det gælder iøvrigt også formandsposten i Morsø Gymnasium.

Den officielle fejring sker i oktober – men mon ikke, der ryger en stor rød bøf ned suppleret med et passende antal røde dråber i dagens anledning.

Velfortjent iøvrigt !

Foto : Christian Kjeldsen

Foto : Christian Kjeldsen

 

 

Forfatter

Related posts

Top