Jesperhus leder efter “Hvem vil være millionær”-deltager efter forkert svar

Hvis blot man kender svaret, er intet spørgsmål for svært.

Selvom der er rigtig mange der ved, at Hugo-karakteren hører til i Jesperhus på Mors, så er det ikke dermed sagt at hele den danske befolkning ved det.

I hvert fald var der én dansker der ikke vidste det; den kvindelige deltagere i mandagens udgave af TV2-programmet “Hvem vil være millionær”.

På spørgsmålet til 20.000 kroner svarede deltageren, at Hugo var maskot for Sommerland Sjælland, og måtte med dét forkerte svar forlade tv-quizzen med en check på 5.000 kroner.

I Jesperhus synes man dog, at det var synd for kvinden at ryge ud på den måde. Derfor har ferieparken efterlyst kvinden på de sociale medier for at give hende en trøstepræmie: Et weekendophold i Jesperhus for 8 personer.

Efterlysningen på facebook, som onsdag morgen blevet delt over 2.100 gange, har overvejende fået positive tilkendegivelser med på vejen – men der har også været så tilpas mange negative kommentarer, at Jesperhus flere gange har set sig nødsaget til at understrege, at hensigten med efterlysningen ikke er at gøre grin med kvinden

 

Foto: Jesperhus

Forfatter
Tags

Related posts

Top