Jesperhus har investeret 250.000 kroner i julebelysning

Jesperhus bruger i dag en masse energi på forklare sine kommende gæster om, at ferie-resortet på Mors, ikke er underlagt de restriktioner som torsdag aften blev annonceret for syv nordjyske kommuner.

De berørte kommuner er Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø.

Ikke desto mindre får restriktionerne, som blandt betyder at borgere fra de syv berørte kommuner opfordres til ikke at krydse kommunegrænserne, alligevel betydning for Jesperhus. Flere af de gæster, som har booket et ophold i forbindelse med de kommende juleweekender, kommer nemlig fra de kommuner hvor bevægelsesfriheden er blevet indskrænket.

– Den primære årsag til, at vi har juleweekender var jo pga. corona-nedlukningen i april og maj. Her skulle vi finde et nyt tidspunkt at flytte dem (gæsterne, red.) til, fortæller direktør Peter Overgaard om baggrunden for weekenderne med juletema.

Han fortæller, at der er booket mellem 300 og 400 gæster ind de kommende 6 weekender. Men gæster, som kommer fra de førnævnte syv kommuner, kommer altså ikke alligevel. De vil blive kontaktet snarest og tilbudt det fulde beløb retur.

– Det svarer dog kun til mellem 10 og 20 % afbookinger, fortæller Peter Overgaard.

Jesperhus har investeret 250.000 kroner i julelys, som skal være med til at danne den rette stemning på feriecenteret.

Foto: Jesperhus

Forfatter

Related posts

Top