Jesperhus har fået sin egen superskurk

Jesperhus har i løbet af sommeren tilført endnu en karakter til deres persongalleri far Hugo-universet: Dr. Træls.

– Dr. Træls er en cigarrygende forretningsmand, der foretrækker arbejde frem for ferie, og ro og orden frem for sjov og ballade. På den måde står han i direkte kontrast til alt det, vi gerne vil være i Jesperhus, siger Jonatan Vestbo Gregersen.

Han afviser, at den nye figurs modsatrettede signaler i forhold til Jesperhus’ vision om at være børnenes foretrukne feriested, kan skade dette.

Ingen helte uden en skurk
– Vi har længe ønsket os en skurk til at skabe den nødvendige dynamik og kontrast i de fortællinger, vi laver i parken og på vores Youtube-kanal. Med Dr. Træls kan vi lave tonsvis af nye engagerende fortællinger. Derudover er vi overbeviste om, at vi faktisk kan gøre Jesperhus’ værdier – ferie for børn – endnu mere tydelige ved at have den kedelige, alt for voksne, forretningsmand, der ikke kan finde ud af at holde fri og have det sjovt, repræsenteret i universet, slår Jonatan Vestbo Gregersen fast.

Jesperhus afviser da heller ikke, at nogle børn kan blive bange for Dr. Træls.

– Det er der helt klart. Derfor er vi også meget påpasselige med brugen af ham. Han skal køres helt ned på jorden. Dr. Træls’ “onde plan” er derfor heller ikke at fange Hugo, som skurkene i Jungledyret Hugo-tegnefilmene. Dr. Træls vil i stedet effektivisere Jesperhus og fjerne alt det sjove og (for ham) unødvendige – hvilket Hugo og børnene selvfølgelig ikke er tilfredse med, siger Jonathan Gregersen.

Dr. Træls kommer fremover til at indgå i Jesperhus’ underholdningsunivers i parkshowene og på parkens populære YouTube-kanal.

Forfatter

Related posts

Top